Cookie- og persondatapolitik

Cookies
Vi anvender cookies på websitet for at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Hvad er en cookie?
Cookies anvendes af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet.
En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.
En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på www.juridiskraadgivning.dk
www.juridiskraadgivning.dk benyttes cookies til Google Analytics til at målrette annoncer.
VM Juridisk Rådgivning ApS bruger cookies til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden.

Hvordan fjerner jeg cookies?
Du kan altid fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Hvorfor informerer vi om cookies?
Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr.

Yderligere spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte VM Juridisk Rådgivning ApS på lvm@juridiskraadgivning.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til virksomhedens brug af cookies.
Spørgsmål generelt om cookies, bekendtgørelse og vejledning kan rettes til Erhvervsstyrelsen, erst@erst.dk eller tlf. 35 29 10 00.

Persondatapolitik
Når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige tjenester, efterlader du personlige oplysninger. I vores persondatapolitik kan du læse om, hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan oplysningerne anvendes.

VM Juridisk Rådgivning ApS, i det følgende kaldet virksomheden, er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, som er underlagt Lov om juridisk Rådgivning.

Dataansvarlig
VM Juridisk Rådgivning ApS (CVR 39852233) er dataansvarlig for de oplysninger vi modtager fra dig, når du anvender vores website.

Vores kontaktoplysninger:
VM Juridisk Rådgivning ApS
Korskildelund 6
2670 Greve

Att. Linda Vestergaard Møller
lvm@juridiskraadgivning.dk

Hvis du har spørgsmål til vores anvendelse og beskyttelse af dine data eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder til indsigt og sletning, så skriv eller ring til os på tlf. +45 4236 6561.
Virksomheden behandler og beskytter dine personlige data i henhold til persondataforordningen (GDPR).

Hvordan indsamler vi personoplysninger?
Når du anvender www.juridiskraadgivning.dk indsamler vi oplysninger både direkte og indirekte.

Den indirekte indsamling foregår når du besøger hjemmesidens forskellige funktioner, sider og artikler. Dette kalder vi brugeradfærd og de oplysninger vi indsamler er f.eks.: IP-adresse, demografisk data, browserinformationer, besøgshistorik og anden data knyttet til adfærd. Disse informationer anvender vi bl.a. til udvikling og forbedring af virksomhedens serviceydelser samt til analyser o. lign.

Den direkte indsamling foregår med dit samtykke. Det sker f.eks. når du downloader materiale fra hjemmesiden, skriver til os via vores kontaktformularer eller sender os en e-mail. Ofte er de oplysninger vi kommer i besiddelse af, navn, e-mail, postnummer og mobilnummer. Disse informationer anvender vi primært til at skabe kontakt til en medarbejder i forbindelse med dit ønske om juridisk rådgivning, og til at tilpasse vores kommunikation og markedsføring til dig

Hvilke informationer indsamler vi?
Fra hjemmesiden indsamles almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato samt andre almene personoplysninger.

Du kan, efter eget ønske, vælge at give os personoplysninger udover de almene personoplysninger, som du vurderer, kan have betydning for den service du ønsker fra virksomheden.

Det kan f.eks. være helbredsmæssige oplysninger, handicap, religiøs overbevisning eller lignende. Såfremt du vælger at gøre dette, betragter vi det som et samtykke til at vi kan behandle disse oplysninger i henhold til lovgivningen.

Formålet med indsamlingen
Virksomhedens formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:

  • Formidle kontakt til en medarbejder i forbindelse med dit ønske om juridisk rådgivning.
  • Tilpasse vores kommunikation og markedsføring til dig.
  • Udvikle og forbedre vores serviceydelser.
  • Analysere din brugeradfærd.
  • Administrere din relation til virksomheden.
  • Opfylde gældende lovkrav.

Det juridiske grundlag for behandlingen
I den indirekte indsamling af data via websitet er det juridiske grundlag en legitim interesse. Det gælder bl.a. statistik, kundeundersøgelser, internetbaseret markedsføring og analyser af generel brugeradfærd med blandt andet det formål at forbedre dine oplevelse samt kvaliteten af vores ydelser.

I den direkte indsamling af data via www.juridiskraadgivning.dk vil det juridiske grundlag være dit samtykke, som du giver i forbindelse med at du anvender vores services på hjemmesiden.

I de tilfælde hvor du kontakter virksomheden direkte, fx for at søge juridisk rådgivning, vil vores juridiske grundlag for at opsamle dine personlige oplysninger være en forberedelse af den efterfølgende aftale du eventuelt indgår med virksomheden.

Dine rettigheder
I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvorefter persondatabehandlingen ophører, medmindre virksomheden efter lovgivning er pålagt at skulle behandle dine personoplysninger.

Du kan ved skriftlig anmodning til virksomheden enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Anmodningen fremsendes til: lvm@juridiskraadgivning.dk

Persondatabehandling i forbindelse med jobansøgning
Når du søger en stilling hos VM Juridisk Rådgivning ApS behandler vi de oplysninger, som du har givet os i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

Ansøgninger fra kandidater, der ikke ansættes, slettes senest seks måneder efter afslaget er givet.

Opbevaringssikkerhed af dine personoplysninger
VM Juridisk Rådgivning ApS beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Virksomheden har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de medarbejdere, der behandler persondata.  Virksomhedens sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret.

Udover virksomhedens interne system benytter vi os af eksterne leverandører af IT-services og IT-systemer. Virksomheden har indgået databehandleraftaler med de pågældende leverandører i henhold til de gældende EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Herved sikres et højt niveau for beskyttelse af dine personoplysninger.

Deling af dine personoplysninger
Virksomheden kan i visse tilfælde være forpligtet til at videregive personoplysninger i henhold til lovgivning eller efter afgørelse fra en offentlig myndighed.

Hvor længe behandler vi dine oplysninger
VM Juridisk Rådgivning ApS sletter dine personoplysninger, når der ikke længere er et formål med behandlingen, når virksomheden efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når du anmoder herom.

Links
Denne politik er alene gældende på www.juridiskraadgivning.dk. Websitet kan indeholde links til andre websites. Når du videresendes til en anden hjemmeside, anbefaler vi at du læser den persondatapolitik, der er gældende for den pågældende hjemmeside. VM Juridisk Rådgivning ApS påtager sig intet ansvar for andre hjemmesiders behandling af dine personlige oplysninger.

Klagemuligheder
Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til VM Juridisk Rådgivning ApS behandling af dine personoplysninger kan du henvende dig skriftligt til os på lvm@juridiskraadgivning.dk.

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik
×
Ring op
Kontakt mig
Menu