Personskadeerstatning

Har du været ude for en ulykke, arbejdsskade eller en forbrydelse, er det muligt at få personskadeerstatning. Det kan dog være nemmere sagt end gjort at sætte sig ind i de mange regler, hvis man har været udsat for en ulykke eller forbrydelse.

Alle sager behandles som 'no cure - no pay'.

VI HAR EN PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING HOS HDI DANMARK

Personskader og erstatning

Har du behov for et professionelt overblik over dine muligheder for personskadeerstatning, hjælper VM Juridisk Rådgivning ApS dig gerne.

En personskade kan være både selvforskyldt eller pådraget af andre, og personskadeerstatning er derfor ikke begrænset til bestemte kategorier af skader og uheld. Et eksempel på en selvforskyldt personskade kan være en person, der falder over dørkarmen derhjemme, eller som kører ind i en anden i trafikken. Skader forvoldt af andre kan både være uheld og overlagte handlinger som forbrydelser.

Personskader omfatter også arbejdsskader – herunder PTSD som følge af en traumatisk oplevelse. Posttraumatisk stress hos soldater gælder altså også som en arbejdsskade, og PTSD-ramte har således også mulighed for at søge om personskadeerstatning.

Kan jeg få personskadeerstatning?

Dine muligheder for personskadeerstatning afhænger af forskellige faktorer, ligesom dine muligheder for erstatning også vil afhænge af bestemte tidsfrister.

Det kan dog være både økonomisk og følelsesmæssigt svært at komme igennem tiden efter en personskade, og mange mangler overskuddet og overblikket til at sætte sig ind i de gældende regler.

Hos VM Juridisk Rådgivning ApS er vi specialiseret inden for arbejds- og personskadeerstatning, og vi er derfor gerne behjælpelige med at gennemgå din sag, ligesom vi også kan håndtere korrespondance og kommunikation med de rette instanser i forbindelse med en sag om personskadeerstatning.

Alle personskade sager udføres som "no cure - no pay”.
Salæret ved erstatning/godtgørelse fastsættes efter de af landsretspræsidentens fastsatte proceduretakster.
Læs mere om proceduretakster her.

Kontakt VM Juridisk Rådgivning

Inden du tager imod et tilbud fra dit forsikringsselskab, kan det være en fordel at lade en jurist kigge på din sag. Kontakt VM Juridisk Rådgivning ApS hvis du ønsker at høre mere.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu