PTSD Erstatning

Lider du af PTSD, og har du brug for en juridisk vurdering af, hvorvidt du kan få godtgørelse for PTSD? Vi tilbyder juridisk hjælp og assistance hos
VM Juridisk Rådgivning ApS.

Alle sager behandles som 'no cure - no pay'.

VI HAR EN PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING HOS HDI DANMARK

Godtgørelse for varigt mén grundet PTSD

Mange krigsveteraner lider af PTSD og oplever tilbagevendende flashbacks, humørsvingninger og mareridt. Måske har du selv været i krig og oplever symptomer, der kan give mistanke om posttraumatisk stress. I så fald er der god grund til at undersøge, om du kan få godtgørelse til PTSD-ramte veteraner.

PTSD – eller posttraumatisk stress – kan vise sig på mange måder, og der kan således være mange forskellige personlige årsager til at søge godtgørelse for din psykiske arbejdsskade. Fælles for tilfældene er, at den ramte har været udsat for en oplevelse af så truende eller traumatisk karakter, at vedkommende lider af varige psykiske men.

Kan jeg få erstatning ved PTSD?

Reglerne om PTSD godtgørelse kan være vanskelige at sætte sig ind i, og mange sager ender med, at den ramte ikke får anerkendt sin PTSD som en arbejdsskade. Og et allerede uoverskueligt bureaukrati bliver ikke mere gennemsigtigt af, at du måske i forvejen lider af koncentrationsbesvær på grund af symptomer på PTSD.

Har du behov for en uvildig gennemgang af din sag, er du derfor altid velkommen til at kontakte VM Juridisk Rådgivning ApS. Vi er specialiseret i person- og arbejdsskadeerstatning, og vi kan således også hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder for erstatning, hvis du lider af PTSD.

Alle personskade sager udføres som "no cure - no pay”.
Vi tilbyder 25 % rabat på salæret mod forevisning af veterankortet. 
Salæret ved erstatning/godtgørelse fastsættes efter de af landsretspræsidentens fastsatte proceduretakster.
Læs mere om proceduretakster her.

Kontakt os for en juridisk vurdering

I sager om erstatning ved PTSD betaler du kun salær, hvis du opnår erstatning. Skal vi varetage din sag om PTSD erstatning og godtgørelse, eller ønsker du en gratis juridisk vurdering? Så kontakt os, og lad os hjælpe dig med at få overblik over dine rettigheder.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu