Bolighandel

Står du foran en potentiel bolighandel, og har du brug for en jurist, der kan bistå dig med skødeskrivning og refusionsopgørelse – på lige fod med en advokat? Eller ønsker du juridisk bistand gennem hele købsprocessen?

Berigtigelse af ejendomshandel ekskl. rådgivning kr. 4.500. inkl. moms.
Berigtigelse af ejendomshandel inkl. rådgivning kr. 7.500 inkl. moms.
Rådgivning alene kr. 3.500 inkl. moms.

VI HAR EN PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING HOS HDI DANMARK

Står du overfor en bolighandel?
Lad en jurist sikre dig en tryg proces

VM Juridisk Rådgivning ApS er din professionelle jurist ved bolighandel – uanset om du ønsker komplet rådgivning i forbindelse med dit boligkøb, eller om du blot har behov for berigtigelse af skøde og refusionsopgørelse.

Et boligkøb kan være en omfattende proces – ikke mindst som førstegangskøber. En bolighandel er bestemt ikke noget, der finder sted mange gange i dit liv, og i sidste ende er det en beslutning, der har stor indflydelse på din tilværelse og økonomi.

Derfor er der også god grund til at sikre din bolighandel med en jurist, der kan hjælpe med rådgivning og overblik over eventuelle faldgruber og konsekvenser af handlen.

Rådgivning, skødeskrivning og refusionsopgørelse

VM Juridisk Rådgivning ApS er det sikre valg, hvis du har behov for en jurist i forbindelse med bolighandel. Vi har specialiseret os i omsætning af fast ejendom, og vi kan ligeledes hjælpe dig i alle aspekter af dit boligkøb – fra uvildig boligrådgivning til skødeskrivning og udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Du kan selvfølgelig nøjes med at lade os stå for skødeskrivning. Men vil du være helt sikker på en tryg bolighandel, kan du også lade os gennemgå købsaftale, tilstandsrapport og andre vigtige dokumenter, ligesom du med fordel kan lade os rådgive dig før og under processen. Som din jurist ved bolighandel kan vi tilbyde en personlig og professionel rådgivning, der giver tryghed igennem hele dit boligkøb.

Bestil en gratis juridisk vurdering

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til din bolighandel, eller hvis du har behov for juridisk vurdering.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu