Berigtigelse af ejendomshandel

Har du brug for professionel juridisk bistand til udarbejdelse af skøde eller andre opgaver i forbindelse med en bolighandel? Eller har du behov for professionel assistance til skødeskrivning, tinglysning af skøde og vejledning? Så er VM Juridisk Rådgivning ApS gerne behjælpelige.

Berigtigelse af ejendomshandel ekskl. rådgivning kr. 4.500. inkl. moms.
Berigtigelse af ejendomshandel inkl. rådgivning kr. 7.500 inkl. moms.
Rådgivning alene kr. 3.500 inkl. moms.

VI HAR EN PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING HOS HDI DANMARK

Udarbejdelse af skøde

Lad en professionel stå for udarbejdelse af skøde

Et tinglyst skøde er dit officielle bevis på, at du er den retmæssige ejer af din ejendom. Til trods for vigtigheden af dette juridiske dokument er der dog ingen juridiske forhindringer for, at du selv står for udarbejdelse af skødet.

Ikke desto mindre anbefaler vi altid, at du overlader udarbejdelsen af skødet til en professionel. Som boligkøber har du ikke nødvendigvis det juridiske overblik, og du kan risikere at komme i klemme juridisk, hvis udarbejdelsen af skødet har mangler. Dermed risikerer du også, at skødet ikke kan blive tinglyst – og at din bolighandel går i vasken.

Udarbejdelse af skøde, vejledning og juridisk bistand til refusionsopgørelse

VM Juridisk Rådgivning ApS er specialiseret i omsætning af fast ejendom, og vi har derfor erfaring og ekspertise til at hjælpe dig trygt og sikkert igennem bolighandlens faser. Vi kan således stå for både udarbejdelse af skøde samt vejledning om andre aspekter af bolighandlen.

Har du for eksempel behov for at få gennemgået købsaftale og andre relevante dokumenter, bistår vi gerne med juridisk rådgivning, ligesom vi også gerne står for at udarbejde refusionsopgørelse og med at tage kontakt til ejendomsmægler og pengeinstitut i forbindelse med udarbejdelse af refusionsopgørelsen. Ikke mindst bistår vi med købsfasens måske vigtigste proces: tinglysning af skøde og vejledning derom.

VM Juridisk Rådgivning ApS tilbyder køberrådgivning ved ejendomshandel.

Tinglysning af skøde

Tinglysning af skødet sikrer, at du er den formelle ejer af ejendommen

Skødet er det dokument, der beviser, at du er den retmæssige ejer af ejendommen. Skødet indeholder typisk oplysninger om ejendommen, oplysninger om køber og sælger, ejendommens stand, overtagelsesdato og en række andre grundlæggende oplysninger.

Det er dog tinglysningen af skødet, der i sidste ende sikrer, at du er den formelle ejer af boligen – og forhindrer, at andre interesserede kan gøre krav på retten til at disponere over ejendommen. Netop derfor er tinglysningen så vigtigt et trin i boligkøbsprocessen.

Tinglysning af skøde og vejledning hos VM Juridisk Rådgivning ApS

Du kan vælge selv at stå for udarbejdelse og tinglysning af skødet. Vi anbefaler dog altid, at du lader professionelle håndtere skødeskrivningen. Står du selv for at udarbejde skødet, risikerer du komme i en juridisk klemme, ligesom du kan risikere, at skødet ikke kan tinglyses.

Hos VM Juridisk Rådgivning ApS bistår vi gerne med en professionel skødeskrivning, der sikrer, at den endelige tinglysning af skødet forløber uden besvær. Foruden hjælp til tinglysning af skøde er vejledning om andre af bolighandlens faser også en del af vores ydelser. Vi er for eksempel gerne behjælpelige med at gennemgå købsaftale og andre vigtige dokumenter, ligesom vi også gerne rådgiver dig undervejs.

Bestil en gratis juridisk vurdering

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til din bolighandel, eller hvis du har behov for juridisk vurdering.
  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu