Tinglysning af skøde

Tinglysningen af skøde er et af de sidste og mest afgørende trin i en bolighandel. Det er nemlig den offentlige registrering af, at du er boligens retmæssige ejer. Derfor er det også vigtigt, at tinglysningen af skødet forløber uden forhindringer.
Har du behov for professionel assistance til skødeskrivning, tinglysning af skøde og vejledning, er VM Juridisk Rådgivning ApS gerne behjælpelige.

Tinglysning af skødet sikrer, at du er den formelle ejer af ejendommen

Skødet er det dokument, der beviser, at du er den retmæssige ejer af ejendommen. Skødet indeholder typisk oplysninger om ejendommen, oplysninger om køber og sælger, ejendommens stand, overtagelsesdato og en række andre grundlæggende oplysninger.

Det er dog tinglysningen af skødet, der i sidste ende sikrer, at du er den formelle ejer af boligen – og forhindrer, at andre interesserede kan gøre krav på retten til at disponere over ejendommen. Netop derfor er tinglysningen så vigtigt et trin i boligkøbsprocessen.

Tinglysning af skøde og vejledning hos VM Juridisk Rådgivning ApS

Du kan vælge selv at stå for udarbejdelse og tinglysning af skødet. Vi anbefaler dog altid, at du lader professionelle håndtere skødeskrivningen. Står du selv for at udarbejde skødet, risikerer du komme i en juridisk klemme, ligesom du kan risikere, at skødet ikke kan tinglyses.

Hos VM Juridisk Rådgivning ApS bistår vi gerne med en professionel skødeskrivning, der sikrer, at den endelige tinglysning af skødet forløber uden besvær. Foruden hjælp til tinglysning af skøde er vejledning om andre af bolighandlens faser også en del af vores ydelser. Vi er for eksempel gerne behjælpelige med at gennemgå købsaftale og andre vigtige dokumenter, ligesom vi også gerne rådgiver dig undervejs.

Kontakt os for juridisk bistand

Har du behov for juridisk hjælp til skødeskrivning, tinglysning af skødet eller vejledning i andre faser af boligkøbsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte VM Juridisk Rådgivning ApS og høre nærmere.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu