Udarbejdelse af skøde

Har du brug for professionel juridisk bistand til udarbejdelse af skøde eller andre opgaver i forbindelse med en bolighandel?
Hos VM Juridisk Rådgivning ApS er vi gerne behjælpelige med at udarbejde skøde og refusionsopgørelse.

Prisen for berigtigelse af ejendomshandel ekskl. rådgivning kr. 4.500. 
Prisen for berigtigelse af ejendomshandel inkl. rådgivning kr. 7.500
Rådgivning alene kr. 3.500

Lad en professionel stå for udarbejdelse af skøde

Et tinglyst skøde er dit officielle bevis på, at du er den retmæssige ejer af din ejendom. Til trods for vigtigheden af dette juridiske dokument er der dog ingen juridiske forhindringer for, at du selv står for udarbejdelse af skødet.

Ikke desto mindre anbefaler vi altid, at du overlader udarbejdelsen af skødet til en professionel. Som boligkøber har du ikke nødvendigvis det juridiske overblik, og du kan risikere at komme i klemme juridisk, hvis udarbejdelsen af skødet har mangler. Dermed risikerer du også, at skødet ikke kan blive tinglyst – og at din bolighandel går i vasken.

Udarbejdelse af skøde, vejledning og juridisk bistand til refusionsopgørelse

VM Juridisk Rådgivning ApS er specialiseret i omsætning af fast ejendom, og vi har derfor erfaring og ekspertise til at hjælpe dig trygt og sikkert igennem bolighandlens faser. Vi kan således stå for både udarbejdelse af skøde samt vejledning om andre aspekter af bolighandlen.

Har du for eksempel behov for at få gennemgået købsaftale og andre relevante dokumenter, bistår vi gerne med juridisk rådgivning, ligesom vi også gerne står for at udarbejde refusionsopgørelse og med at tage kontakt til ejendomsmægler og pengeinstitut i forbindelse med udarbejdelse af refusionsopgørelsen. Ikke mindst bistår vi med købsfasens måske vigtigste proces: tinglysning af skøde og vejledning derom.

VM Juridisk Rådgivning ApS tilbyder køberrådgivning ved ejendomshandel.

Kontakt os for udarbejdelse af skøde, tinglysning af skøde og vejledning

Har du behov for professionel hjælp til udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, tinglysning af skøde eller vejledning om andre af bolighandlens faser? Så kontakt VM Juridisk Rådgivning ApS, og lad os sikre dig en tryg bolighandel uden uventede overraskelser.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu