Ægtepagt

Det kan i nogle tilfælde være relevant at oprette en ægtepagt.

Fast pris med én times personligt møde kr. 3.500 inkl. moms.
Fast pris uden personligt møde kr. 2.500 inkl. moms.

Tinglysningsgebyr kr. 1.660 er ikke inkluderet i prisen

VI HAR EN PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING HOS

Det er fx muligt at sikre længstlevende 31/32 dele af den fælles formue, hvilket kan have stor betydning hvis i har særbørn og vil undgå at længstlevende risikerer at skulle gå fra hus og hjem, for at førstafdødes livsarvinger kan udtage deres arv.

Det er også muligt at sikre en ligedeling af pensionsopsparing ved separation og skilsmisse, hvilket kan være relevant hvis kun den ene af jer har været i arbejde.

Gæld kan som noget nyt også gøres til særeje ved oprettelse af ægtepagt, det betyder at i kan sikre jer, at fx gæld som i har oparbejdet før indgåelse af ægteskabet, ikke skal deles mellem jer ved separation og skilsmisse.

I kan enten udfylde formularen herunder og sende den til os, eller i kan kontakte os telefonisk for aftale om et personligt møde, eller for en telefonisk gennemgang af jeres ønsker.

Vælger i at benytte formularen, så kontakter vi jer efterfølgende via mail, for bekræftelse af vores aftale om oprettelse af ægtepagt.

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Du altid velkommen til at kontakte VM Juridisk Rådgivning ApS, hvis du ønsker at få udarbejdet et testamente, eller hvis du har spørgsmål om arv og testamente.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu