Udvidet samlevertestamente

Ønsker du og din samlever at sikre hinanden ved dødsfald, vil i sikre jer arvens fordeling ved længstlevendes død, eller har i andre ønsker til arvens fordeling, skal i oprette et udvidet samlevertestamente.

Fast pris med én times personligt møde kr. 3.500 inkl. moms.
Fast pris uden personligt møde kr. 2.500 inkl. moms.

VI HAR EN PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING HOS HDI DANMARK

Når man ikke er gift, bør man altid oprette et testamente, for på den måde at sikre hinanden bedst muligt.

Man bør ligeledes gennemgå samlivets retsstilling og herunder sikre sig, at fx begunstigelser i pensioner og livsforsikringer er som man ønsker de skal være.

Hvis man har boet sammen i mere end 2 år, eller hvis man har fælles børn, så er det muligt, ved at oprette et udvidet samlevertestamente, på den måde kan man sikre hinanden som var man ægtefæller.

Når man lever i et papirløst samlivsforhold, er der nogle problemstillinger man skal være særligt opmærksomme på, herunder

  • at det ikke er muligt at sidde i uskiftet bo,
  • at ens samlever ikke arver hvis der ikke er oprettet testamente,
  • at det er muligt, ved at oprette et udvidet samlevertestamente, at testamentere 15/16 dele af det fælles bo til sin samlever,
  • at det ved at lave et udvidet samlevertestamente, også er muligt at tilgodese familiens eventuelle særbørn når arven skal fordeles efter længstlevende

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med overvejelsen af om der er behov for at oprette et testamente, og vi besvarer gerne jeres spørgsmål i den forbindelse.

Hos VM Juridisk Rådgivning ApS tilbyder vi altid et gratis møde på vores kontor eller en telefonsamtale, hvor vi sammen kan drøfte jeres nuværende retstilling. Det er gratis og uforpligtende og vi gennemgår også gerne eventuelle tidligere oprettede testamenter helt uden beregning.

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Du altid velkommen til at kontakte VM Juridisk Rådgivning ApS, hvis du ønsker at få udarbejdet et testamente, eller hvis du har spørgsmål om arv og testamente.

Tlf.: +45 42366561

  • Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

VM Juridisk Rådgivning ApS

Korskildelund 6
2670 Greve

CVR.: 39852233
Mail: vm@juridiskraadgivning.dk
Tlf.: +45 42366561

Dokumenter med personfølsomme oplysninger kan sendes til os via filboks.dk

Cookie- og persondatapolitik

×
Ring op
Kontakt mig
Menu